Παράλληλη μαθητική Δράση


H  Ένωση Ελλήνων Φυσικών συνεχίζοντας τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, διοργανώνει τη ξεχωριστή συνάντηση Γυμνασίου – Λυκείου στις 26 Σεπτεμβρίου του σχολικού έτους 2020 σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκίδας, με θέμα:
Οι μαθητές συναντούν τη Φυσική και η Φυσική τους “μαγεύει”. Η Εύβοια υποδέχεται τη Γνώση.

Σκοπός: Οι συμμετέχοντες μαθητές σε αυτή την πρωτότυπη  και δημιουργική συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την άμεση επαφή τους με Διακεκριμένους  Πανεπιστημιακούς Δασκάλους να κατανοήσουν θέματα Σύγχρονης Φυσικής, να εισαχθούν στη σύγχρονη επιστημονική γνώση και μεθοδολογία, καθώς και στις έννοιες που  την συγκροτούν αποκτώντας  κριτική και συνδυαστική σκέψη. Επιπλέον, αναλαμβάνοντας ρόλο εισηγητή θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δικές τους εργασίες (προφορικές ανακοινώσεις, posters, πειράματα).

Μορφή Παρουσίασης: Η παρουσίαση μπορεί να είναι σε μορφή παράστασης, εργασίας με χρήση εποπτικών μέσων, έργο εικαστικής, έκθεση φωτογραφίας, λογοτεχνικό κείμενο, μουσικό δρώμενο σε ότι αφορά τη σχέση της μουσικής με την Φυσική π.χ (Ακουστική, Αρμονικές)

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έως 20 Σεπτεμβρίου 2020
Μπορείτε να αποστείλετε την αίτηση σας με e-mail στο eeftherina@gmail.com υπόψη κας Γεώργα ή στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται παρακάτω.

Τα σχολεία θα πρέπει να στείλουν λίστα με τους μαθητές που θα συμμετάσχουν (Oνοματεπώνυμο,Τάξη, Βαθμός προαγωγής του κάθε μαθητή).
Θα βραβευθούν οι 4 καλύτερες!

Δώρα: Τα δώρα περιλαμβάνουν, δωρεάν επίσκεψη σε κέντρα του εσωτερικού,δωρεάν συμμετοχή στα θερινά σχολεία της ΕΕΦ, δωρεάν συμμετοχή σε μαθητικές συναντήσεις, δωρεάν συνδρομή στο περιοδικό της ΕΕΦ.

10 ευρώ (Χυμοί- αναψυκτικά, σάντουιτς, βεβαίωση παρακολούθησης, έντυπο υλικό)

Δωρεάν για τα μέλη της Dream Team της ΕΕΦ

Το ποσό μπορεί να καταβληθεί την ημέρα της εκδήλωσης από τους μαθητές ατομικά ή από τον υπεύθυνο καθηγητή.

Διευκρίνηση: Οι μαθητές που υποβάλλουν εργασίες-εισηγήσεις να τις αποστείλουν στην ακόλουθη φόρμα
Για απλή παρακολούθηση της παράλληλης δράσης μπορείτε να εγγραφείτε στην ακόλουθη φόρμα